Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018



Την Κυριακή 11/02/2018  ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την Τ.Κ  Αχλάδας   του Δήμου Φλώρινας .
Ο κ. Βουλευτής εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό  Αγίου Σπυρίδωνα και στη συνέχεια  συνομίλησε με κατοίκους της τοπικής κοινότητας και ενημερώθηκε για θέματα  που  τους απασχολούν.  Οι κάτοικοι μετέφεραν στον κ. Αντωνιάδη τον έντονο προβληματισμό τους για τα θέματα της μετεγκατάστασης ολόκληρης της Κοινότητας και των απαλλοτριώσεων τα οποία έχουν βαλτώσει και ζήτησαν τη συνέχεια των παρεμβάσεων του στο Κοινοβούλιο και στην Κυβέρνηση  έτσι ώστε να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες .
Ο κ. Αντωνιάδης ευχαρίστησε  τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας για την ενημέρωση και τόνισε ότι τα θέματα της τοπικής κοινότητας είναι διαρκώς στην ατζέντα των διεκδικήσεων του μιας και η ενέργεια αποτελεί έναν από τους βασικούς οικονομικούς πυλώνες του νομού. Επίσης, δεσμεύτηκε για  την πραγματοποίηση μιας συνάντησης με όλους τους φορείς ( Περιφέρεια, Δήμο,  ΔΕΗ, Ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή  ) , προκειμένου να υπάρξει συντονισμός ενεργειών  από κοινού με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς  με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια