Σάββατο 7 Απριλίου 2018


Ολοκληρώθηκαν οι πασχαλινες επισκέψεις του Δημάρχου Φλώρινας,  Γιάννη Βοσκόπουλου.
Αρχικά, ο κ. Δήμαρχος επισκέφθηκε το ΚΗΦΗ του Δήμου Φλώρινας, τη Μεγάλη Δευτέρα 02 Απριλίου 2018, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Χρήστο Μπαρδάκα και Αντώνη Σίπκα και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, κ. Νίκο Ευαγγέλου. Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στο κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, ο οποίος προσπαθεί και συνεχίζει να διατηρεί δομές όπως το ΚΗΦΗ, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών σε μεγαλύτερους σε ηλικία συνδημότες μας, ενώ μοίρασε πασχαλινά δώρα και ευχές.
Την Τρίτη, 03 Απριλίου 2018  επισκέφθηκε μαζί με τους κ.κ. Αντιδημάρχους Θεόδωρο Δημόπουλο, Χρήστο Μπαρδάκα και Αντώνη Σίπκα και την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου, Παναγιώτα Γαϊγάνη, το ΚΑΠΗ του Δήμου Φλώρινας, όπου επίσης μοίρασε δώρα, αναφερόμενος στη σπουδαιότητα λειτουργίας του ΚΑΠΗ και στις ενέργειες του Δήμου και του Νομικού Προσώπου του για την εύρυθμη λειτουργία του. Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στο γηροκομείο Φλώρινας, όπου προσφέρθηκαν δώρα σε όλους τους φιλοξενούμενους, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης απαραίτητα για την λειτουργία του γηροκομείου. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο κ. Δήμαρχος μαζί με τους κ.κ. Αντιδημάρχους Θεόδωρο Δημόπουλο, Χρήστο Μπαρδάκα και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Απιδόπουλο, επισκέφθηκαν το Τελωνείο της Νίκης, το Αστυνομικό Τμήμα και το Φυλάκιο της Νίκης, όπου ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά. Στο Φυλάκιο συνομιλώντας με τους στρατευμένους είπε ότι, οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες και με πολλές εντάσεις, παρόλα αυτά, τα στρατευμένα νιάτα φυλάγουν Θερμοπύλες, για την ασφάλεια της πατρίδας μας.



Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν τη Μεγάλη Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018, στο ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας, όπου μοιράστηκαν δώρα και ευχές στα ωφελούμενα παιδιά και στις οικογένειές τους, ενώ έκλεισαν την Μεγάλη Πέμπτη 05 Απριλίου 2018 με την ευχετήρια τιμητική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Φλώρινας, κ. Θεόκλητο. Ο κ. Δήμαρχος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μπαρδάκα  ευχήθηκαν στον Σεβασμιότατο υγεία, ευημερία και δύναμη για το σπουδαίο έργο τόσο του ιδίου, όσο και της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, συζητώντας παράλληλα για θέματα που αφορούν την περιοχή του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας.

Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια