Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Η έντονη ομίχλη στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων ανάγκασε τον διαιτητή Αρετόπουλο να διακόψει την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός στο 15ο λεπτό. Ποια ήταν η αντίδραση των ανθρώπων του "τριφυλλιού".
Οι κάκιστες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Γιάννενα έχουν προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, η έντονη ομίχλη πάνω από το Εθνικό Στάδιο της πόλης, ανάγκασε τον διαιτητή Αρετόπουλο να διακόψει το ματς στο 15ο λεπτό. Μάλιστα, ο αγώνας ξεκίνησε και με 8λεπτη καθυστέρηση, ενώ για όσο διάστημα παίχθηκε ποδόσφαιρο, η ορατότητα ήταν σχεδόν μηδενική.
Ο διευθυντής επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Νίκος Βασιλαράς, δήλωσε: "Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ζητήσαμε να γίνει αλλαγή της ώρας και να διεξαχθεί νωρίτερα η αναμέτρηση. Λόγω του αιτήματος μας, γίναμε δέκτες χλευασμού και διάφορων υποτιμητικών σχολίων. Ήδη έχουμε πετάξει ένα τέταρτο για να βλέπουμε μόνο σκιές. Αυτό μόνο ποδόσφαιρο δεν είναι".
Όσον αφορά στην τύχη του αγώνα; Αν δεν καθαρίσει η ατμόσφαιρα στους Ζωσιμάδες, ο διαιτητής έχει την ευχέρεια να αναβάλει το παιχνίδι και να το μεταφέρει για αύριο (05/01) την ίδια ώρα. Ωστόσο, αυτό πιθανόν να μην είναι εφικτό, διότι την Τετάρτη (07/01) στις 17:15, οι Γιαννιώτες αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το θεσμό του Κυπέλλου και ο κανονισμός ορίζει να έχει περάσει τουλάχιστον ένα 48ωρο μεταξύ δύο επίσημων αγώνων.


Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια