Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015


Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών στοιχείων του φράγματος Τριανταφυλλιάς.

 Συνέντευξη Τύπου με θέμα την παρουσίαση των χαρακτηριστικών στοιχείων του φράγματος Τριανταφυλλιάς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας με αφορμή την έναρξη της πλήρωσης του φράγματος.
 Στη συνέντευξη παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο Προϊστάμενος ΕΥΔΕ ΟΣΥΕ/ ΓΓΔΕ /ΥΠΥΜΕΔΙ κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο Τεχνικός Σύμβουλος του έργου κ. Τζον Στεφανάκος και η Προϊσταμένη του τμήματος κατασκευής έργων Φλώρινας της ΕΥΔΕ κ. Σουζάνα Χατζηπαυλίδου.
 Ο κ. Μπίρος στη δήλωσή του ευχαρίστησε τις υπηρεσίες και όλους όσους συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του πολύ σημαντικού αυτού έργου που θα έχει πολλαπλά οφέλη για τους κατοίκους της Π.Ε. Φλώρινας. Αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που υπήρξε με τον Δήμο Φλώρινας και δεσμεύτηκε ότι αυτή θα συνεχιστεί με στόχο τη δρομολόγηση των εξελίξεων για την υλοποίηση των απαιτούμενων έργων για την υδροδότηση από το φράγμα της πόλης της Φλώρινας και Δημοτικών Διαμερισμάτων. Τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες σε σχέση με τους αναδασμούς εν αναμονή της έγκρισης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επισημαίνοντας ότι οι αναδασμοί για την ολοκλήρωση του αρδευτικού στα σχετικά με το φράγμα Δημοτικά Διαμερίσματα αποτελούν βασική προτεραιότητα της Π.Ε. Φλώρινας καθώς η συγκεκριμένη διαδικασία είναι πολύ λιγότερο κοστοβόρα σε σχέση με τις απαλλοτριώσεις. Τέλος ανέφερε πως το επόμενο διάστημα θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια του φράγματος.
 Ακολούθησε παρουσίαση των χαρακτηριστικών στοιχείων του φράγματος στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας από τον κ. Παπαγιαννίδη μετά την οποία πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο φράγμα.
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια