Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

 Την θέση «ΚΟΥΡΙ» της Εορδαίας επέλεξαν για την μετεγκατάστασή τους  οι κάτοικοι της Τ.Κ. Πτελεώνα στην τελευταία τους λαϊκή συνέλευση . που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του  Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας .
    Προηγήθηκε η λεπτομερή ενημέρωση από τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη  σχετικά με τις τρεις προτεινόμενες θέσεις ΚΟΥΡΙ, Ανατολικό και Αναρράχη,  που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο , παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματά  τους .
   Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις και οι διευκρινιστικές απαντήσεις του Διευθυντή Γιώργου Αμανατίδη και του στελέχους της ΑΝ.ΚΟ Βασίλη Σιτρά , ενώ καθοριστική για το μέλλον τους χαρακτήρισε την απόφαση ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πτελεώνα Αναστάσιος Τσαλκιτζίδης .
    Μετά τις  τοποθετήσεις  και των κατοίκων , αποφασίστηκε δια ανατάσεως της χειρός , ως χώρος μετεγκατάστασης του οικισμού η θέση «ΚΟΥΡΙ»  , ενώ ο Δήμαρχος Εορδαίας κλείνοντας την διαδικασία τόνισε ότι η απόφαση θα μεταφερθεί  στο Δημοτικό Συμβούλιο προς έγκριση, ώστε να προχωρήσουν με εντατικούς ρυθμούς τα επόμενα βήματα.     
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια