Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης συναντήθηκε στις 01/12/2015 με την Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κα. Κόλλια –Τσαρουχά όπου κατέθεσε τα αποτελέσματα του 1ου Συνεδρίου συνάντησης Βαλκανικών Επιμελητηρίων, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, και παράλληλα γνωστοποίησε τις δράσεις και τις ενέργειες του Επιμελητηρίου μας.
Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση κατά την οποία ο Πρόεδρος ζήτησε από την Υπουργό την στήριξη της για υλοποίηση Ευρωπαϊκών διασυνοριακών προγραμμάτων που στοχεύουν στη δικτύωση της περιοχής μας και στη διείσδυση των επιχειρήσεών μας σε νέες αγορές.
Τέλος, κατέθεσε τις προτάσεις του Επιμελητηρίου μας για τον Αναπτυξιακό Νόμο οι οποίες περιλαμβάνουν παρεμβάσεις σε σημεία που ο νομός μας και η Δυτ. Μακεδονία αδικούνται σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Η ανταπόκριση της Υπουργού ήταν θετική στα θέματα που συζητήθηκαν και θεωρείται δεδομένη η συνεργασία μας με το Υπουργείο μέσα από την υλοποίηση κοινών δράσεων που αφορούν στην ενίσχυση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής μας.
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια