Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016



πηγή ράδιο Λέχοβο 971
Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Καστοριάς, γιόρτασε τα 34 Χρονια,1982-2016 με την Ετήσια μεγάλη εκδήλωση, κοπή της Βασιλόπιτας, στο Hotel Esperos Palace στην Χλόη Καστοριάς, σε ζεστή ατμόσφαιρα πλήθος κόσμου. Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Βλαχόπουλος, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και τόνισε έντονα πλέον τις Αντίξοες συνθήκες που περνά ο Αθλητισμός. Οι τοπικές κοινωνίες, με τις αυτοδιοικήσεις Α&Β βαθμού, του Βουλευτές και όλους αυτούς που βοηθούν, Γονείς ,Χορηγοί και φίλοι, όλοι μόνο Ενωμένοι θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολότατες συνθήκες, για να επιζήσει ο αθλητισμός. Ο Α.Ο.Α. Καστοριάς,  έχει αποδείξει ότι είναι πρότυπο λειτουργείς, προσφέροντας Αθλητισμό-Παιδεία Πολιτισμό, στον τόπο, στην περιφέρεια και όλη την Ελλάδα. Με τους Προπονητές  Δημήτρη  Παπακώστα, Ηλία Αναστασίου, Νίκο Σαλαγιαννη & την Σπυριδούλα Νταρτανη-Ζυγουρα, με 150 και αθλήτριες και αθλητές, με την συμμέτοχη στην Α 2 Εθνική Γυναικών και την Β' Εθνική Ανδρών και Ακαδημία με πολλά κορίτσια-αγόρια και σε σύνολο 10 αγωνιστικά τμήματα & Εθνικές Ομάδες. Στις Εθνικές ομάδες  Νεανίδων και Γυναικών συμμετέχουν  Κορίτσια του Ομίλου μας Γκατζιου Βασιλική, Τιολοπουλου Χριστίνα &  Ζυγουρα Αγνή & Ιωάννα, που είναι στις καλύτερες Ελληνικές ομάδες, Π Α Ο Κ  - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ  & ΠΑΝΟΡΑΜΑ Θεσ-κης.
Ο Πρόεδρος επίσης αναφέρθηκε και σε όλα τα απαιτούμενα έργα και επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν με προτεραιότητες στην Πωλητών Νομό και την Περιφέρεια Δυτικής  Μακεδονίας, ενόψει αλλαγών στον ήδη-κοιμώμενο-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ -. Έγινε ειδική  μνεία, ευχαριστώντας τον Δήμο Καστοριάς, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ερυθρού Σταυρού Νομού Καστοριάς, τον Βασίλη Γκωνο, το Κατάστημα
Galiere de Beaute, Παναγιώτη & Δέσποινα στην Καστόρια, όλους τους Χορηγούς, μικρούς και μεγάλους που χρονιά βοηθούν τον Α.Ο.Α. Καστοριάς, επίσης και όλα Μ.Μ. Επικοινωνίας, του Νομού και της ευρύτερης  Περιφέρειας.
Τιμήθηκαν για την προσφορά, το ήθος, την μόρφωση, ο αθλητής-Οικονομολόγος Μαραθωνοδρόμος-RUN GREECE KASTORIA 17-5-15,Πρωταθλητης,γεννημα θρέμμα του Ομίλου ο Πανταζής Κωνσταντίνος, ο αθλητής Ριζοπουλος  Αναστάσιος, οι αθλήτριες  Τολιοπουλου Χριστίνα, Μπαλιακα Αριάδνη και Τζιφονωτα Ελένη, για το BEACH HANDBALL 2014-2015 και η ομάδα των Πανκορασιδων, ΠΑΤΡΑ 2015 Θωμου, Μουρουζιδου, Ιωάννου, Παραρα, Δουλιου, Τζιαρα, Γιαλουρη, Μπεντου, Γκογκου, Αγγελή, Προκοπίδου, Καπετανι και Βασιλειάδου.
Τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ολύμπια Τελιγιοριδου, η Θεματική Αντιπεριφερειαρης Αμαλία Κουσκουρα, ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Πετρόπουλος, ο Διευθυντής του Νομικού Πρόσωπου Κοιν.Προν.Αλληλεγγυης και Παιδείας και Αθλητισμού, Θεόδωρος Μυλωνάς, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς, Γεώργιος Μπαλιακας, με πλήθος κόσμου, γονέων & φιλών.
Το φλουρί κέρδισε η αθλήτρια της Γυναίκειας ομάδος Handball, Δήμητρα Νορδου. Τέλος ο Πρόεδρος  ευχαρίστησε, κύρια τους Γονείς, του φίλους και όλους  όσους συμπαραστέκονται τόσα χρόνια τον Όμιλο μας, τους αθλητές τις αθλήτριες, τους προπονητές και για την φετινή μεγάλη αθλητική γιορτή 2016 του ΑΟΑ Καστοριάς.
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια