Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 22-3-2016
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες, με τοπικές βροχές κυρίως μετά το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια τμήματα και σταδιακή ενίσχυση των νοτιάδων στα πελάγη περιμένουμε την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 13 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες, 16 έως 23 βαθμούς στην Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 13 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και τοπικά στο Νοτιοδυτικό και Ανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο θυελλώδεις 8 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.










































































































































Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια