Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017


ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2017
πηγή radio-lehovo.gr
Δεν αποτελεί είδηση αλλά επιβεβαίωση γι αυτό που εμείς γνωρίζουμε !!
Για μία ακόμη χρονιά εστιατόρια της περιοχής μας στα καλύτερα της Ελλάδας!!
θερμά συγχαρητήρια γιατί με τον καλύτερο τρόπο αναδεικνύεται τον όμορφο τόπο μας και την γαστρονομία του



ΘΩΜΑΣ – ΣΚΛΗΘΡΟ
Ελληνική κουζίνα που συχνά εμπνέεται από την τοπική μακεδονική παράδοση και στηρίζεται σε προσεκτικά επιλεγμένα υλικά βάσης. Οι σύγχρονες προσεγγίσεις αλλά και ο κλασικισμός, που κρατά ζωντανή την παράδοση, διαμορφώνουν ένα ενδιαφέρον σύνολο το οποίο προτείνει πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε.





ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ – ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ
Δεξιοτέχνης και τολμηρός στις απόψεις του, ο Νίκος Κοντοσώρος συνεχίζει την πορεία του σε μια περιοχή «δύσκολη» για τη γαστρονομία απαιτήσεων. Η γευστική επάρκεια των πιά­των που προτείνει έχει μετατρέψει το εστιατόριό του σε πόλο έλξης για τους φίλους της γεύσης, οι οποίοι κάνουν πολλές δεκάδες χιλιόμετρα για να απολαύσουν την κουζίνα του.





ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ – ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
Ο Άγγελος Ναουμίδης εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο και δικαιολογεί απόλυτα τη φήμη του εστιατορίου του στις όχθες της Βεγορίτιδας. Πολύ καλή διαχείριση των ψαριών του γλυκού νερού (φυσικά, από τη λίμνη) καθώς και πιάτα που ξεφεύγουν από την ψαροφαγία κι έχουν έντονο ελληνικό πρόσημο.
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια