Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ Φλώρινας όπου και συναντήθηκε με το Διευθυντή κ. Χατζή Θωμά καθώς επίσης και με στελέχη και εργαζόμενους της επιχείρησης.
 Ο κ. Χατζής ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για τη λειτουργία της ΔΕΔΔΗΕ και τα διάφορα ζητήματα που απασχολούν την επιχείρηση και τους εργαζομένους. Επίσης τόνισε ότι παρά τις εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες που βίωσε ο νομός , το δίκτυο δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και ο νομός είχε ρεύμα σε όλες τις περιοχές χωρίς διακοπές.
Ο κ. Βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Διευθυντή για την ενημέρωση καθώς επίσης και τους εργαζόμενους της επιχείρησης, , οι οποίοι παρά τις αντίξοες συνθήκες ανταποκρίνονται με ιδιαίτερη συνέπεια και επαγγελματισμό έτσι ώστε το δημόσιο αγαθό της παροχής ρεύματος , να μην λείπει από κανένα σπίτι . Ειδικά στο νομό μας όπου δοκιμάστηκε σκληρά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα -σφοδρές χιονοπτώσεις , ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες και ανέμους με μεγάλη ένταση- οι εργαζόμενοι με ιδιαίτερα υψηλό αίσθημα ευθύνης , εργάστηκαν νυχθημερόν και φρόντισαν για τη συνεχή παροχή ρεύματος σε όλα τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.
Επίσης ο κ. βουλευτής τόνισε ότι ο νόμος της Φλώρινας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ενέργεια και δήλωσε την πλήρη στήριξη του μέσα από ένα σχεδιασμό παρεμβάσεων στα αρμόδια όργανα , για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων.
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια