Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΩΝ  -ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2017
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που ολοκληρώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο των Άνω Λιοσίων.
Συνολικά από τον σύλλογο της Φλώρινας συμμετείχαν τέσσερις  αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν σε μεγάλες και δυνατές κατηγορίες αλλά δεν κατάφεραν να ανεβούν στο βάθρο αλλά όλοι  κατάφεραν να πλασαριστούν στην τελική οκτάδα.
Η Τσαρτσιταλίδου Αγάπη κατέκτησε την  4η θέση στο kumite κορασίδων στα -30 kgr έχασε στον τελικό των repassage με το πλεονέκτημα του πρώτου πόντου (τελικό σκόρ 1-1). Ο Σιώκης Λουκάς και αυτός 4η θέση στα kata παίδων 13 ετών χάνοντας και αυτός στον τελικό των repassage από τον συντοπίτη μας Αμβράση. Ο Αναστασίου Τραϊανός κατετάγη 7ος στο kumite παίδων στα +55 kgr και ο Τσάνης Πέτρος 5ος στο kumite παίδων στα -55kgr.
Ο πρώην πρωταθλητής  και νυν προπονητής του συλλόγου Νίκος Κορομπίλης δήλωσε: Είμαστε μία νέα ομάδα στην κατηγορία των Παίδων – Κορασίδων και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας τώρα αρχίζουν να γίνονται εμφανή. Ο δύο αθλητές που συμμετείχαν αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση τους αν και κάποιοι θα μπορούσαν να τα είχαν πάει καλύτερα. Το θετικό είναι ότι όλοι τους έχουν καταλάβει ότι μόνο με την σκληρή δουλειά μπορούν να φτάσουν ψηλά. Αν συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έρθουν τόσο περισσότερες όσο και μεγαλύτερες επιτυχίες.
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια