Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Τη Δευτέρα 06 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου σύσκεψη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, του Δήμου Αμυνταίου και του Δήμου  Πρεσπών και με την ΑΝΚΟ.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Θεοδώρου Απόστολος, κ. Ακριτίδης Βαγγέλης, κ. Νάτσης Ιωάννης , κ.  Λάζης Δημήτριος , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου κ. Τρυφωνόπουλος Γεώργιος,   ο πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ κ. Χαριτίδης Ευθύμιος, ο Δ/ντης της ΔΕΤΕΠΑ κ. Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος, ο  Δήμαρχος Πρεσπών κ. Πασχαλίδης Παναγιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κ. Μπίρος Στέφανος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνος  Γέρου, στελέχη της ΑΝΚΟ και των τεχνικών υπηρεσιών των Δήμων Αμυνταίου και Πρεσπών  καθώς και του τμήματος Προγραμματισμού της Π.Ε. Φλώρινας. Τη συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου κ. Μωυσιάδης Κωνσταντίνος.
 Τα θέματα που απασχόλησαν τους συνομιλητές ήταν η παρουσίαση του έργου της ΑΝΚΟ σχετικά με την στρατηγική ανάδειξη του φυσικού αποθέματος των τεσσάρων λιμνών  του Δήμου Αμυνταίου, την υδροδότηση από τα Ασπρόγεια των  Τοπικών Κοινοτήτων  Δημοτικής Ενότητας Αμυνταίου και Αετού, τον αναδασμό Τ.Κ. Βαρικού και Ασπρογείων και την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού  Κέντρου Βίγλας –Πισοδερίου, ενώ συζητήθηκε και η πιθανή συνεργασία μεταξύ ΔΕΤΕΠΑ και ΑΝΚΟ για την εξέταση δυνατοτήτων περαιτέρω επεκτάσεων και κατασκευής έργων υποδομής τηλεθέρμανσης.
Ο Δήμος Αμυνταίου ευχαριστεί τους παρευρισκομένους για την συμμετοχή τους αλλά και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για την αντιμετώπιση των  προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή μας.
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια