Παρασκευή 14 Απριλίου 2017



Ολοκληρώθηκαν την Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017, οι επισκέψεις του Δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Αρχικά, ο κ. Δήμαρχος επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Φλώρινας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, Πέτρο Σερίδη, τους Αντιδημάρχους Νίκο Αλεξιάδη,  Άρη Αριστείδου, Δημήτρη Θεοφανίδη και Σωτήρη Τσορμπάρη, όπου μοίρασε πασχαλινά δώρα και ευχές στους παρευρισκόμενους. Αναφέρθηκε, παράλληλα, και στην εύρυθμη λειτουργία του ΚΑΠΗ Φλώρινας, καθώς και στη σπουδαιότητα αυτής της δομής για τα άτομα της τρίτης ηλικίας.
Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στο γηροκομείο Φλώρινας, όπου προσφέρθηκαν δώρα σε όλους τους φιλοξενούμενους.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο κ. Δήμαρχος μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, Πέτρο Σερίδη, τους Αντιδημάρχους Νίκο Αλεξιάδη,  Άρη Αριστείδου, Σωτήρη Τσορμπάρη και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας, Νίκο Ευαγγέλου, επισκέφθηκαν το ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας. Ο κ. Βοσκόπουλος ευχαρίστησε αρχικά τα μέλη της διοίκησης του ΚΕΦΙΑΠ για το σπουδαίο έργο το οποίο επιτελούν, καθώς και για την παραχώρηση χώρου προς τον Δήμο Φλώρινας για την λειτουργία του ΚΔΑΠ ΑμεΑ, το οποίο σύντομα θα ξεκινήσει, και ευχήθηκε σε όλους Καλή Ανάσταση.
Οι επισκέψεις του Δημάρχου Φλώρινας ενόψει των εορτών του Πάσχα συνεχίστηκαν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας και έκλεισαν με την ευχετήρια τιμητική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Φλώρινας, κκ. Θεόκλητο, μαζί με τον κ. Σερίδη, τον κ. Αριστείδου και τον κ. Θεοφανίδη, στον οποίο ευχήθηκαν υγεία, ευημερία και δύναμη για το σπουδαίο έργο τόσο του ιδίου, όσο και της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, ενώ συζήτησαν και πολλά ζωτικά θέματα που αφορούν την περιοχή του Δήμου Φλώρινας.

Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια