Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017


ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
TΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ

      Με αφορμή την γιορτή λεμονιού του αδελφοποιημένου Δήμου Καραβά ο Δήμος Αμυνταίου αποφάσισε να διοργανώσει μετά από πρόσκληση  του αδελφοποιημένου δήμου εκδρομή – επίσκεψη  για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις των αδελφών μας Κυπρίων , πράξη την οποία επικροτούμε και εγκρίναμε.

      Θεωρούμε όμως πρόκληση το υπερβολικό ποσό των 8,500. Ε  και την πολυμελή  αντιπροσωπεία (ο Δήμαρχος με την σύζυγό του , αντιδήμαρχοι μετά των συζύγων επίσης ,η κα Γιαννιτσοπούλου και άλλοι  δημοτικοί σύμβουλοι, 11 συνολικά) , και ιδίως σε μία περίοδο που οι συνδημότες μας προβληματίζονται να εκπληρώσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους ,προς το κράτος και τον Δήμο (λογαριασμοί ΔΕΤΕΠΑ ,νερόυ κα) .

      Σε ανάλογες εκδηλώσεις η προηγούμενη διοίκηση του κ. Ιωσηφίδη συμμετείχε με ολιγομελή αντιπροσωπεία  , όπως την τελευταία φορά την αποτελούσα ο Ιωσηφίδης , ο Λιάσης ο Παπαχρήστου από την συμπολίτευση , ο Γεωργιάδης από την αντιπολίτευση και ο Διευθυντής του Δήμου , με μία πολύ σοβαρή διαφορά τα έξοδα καλύφθηκαν από τους ιδίους πλην του Διευθυντού.
  
      Προς αποφυγή της οποιασδήποτε παρερμηνείας πρέπει να τονίσουμε ότι είμαστε υπέρ των αδελφοποιήσεων , της ανταλλαγής των πολιτισμών μας , εθίμων και επισκέψεων και ιδίως με τους αδελφούς μας Κυπρίους.
   
                            ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ 


                                                                                        -Ο-
                                                           ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ

                                                                  ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια