Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017



ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ  ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ  
 
   Στέλνοντας το μήνυμα της «ενότητας» οι  Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πτολεμαΐδας διοργάνωσαν την καθιερωμένη εορταστική τους εκδήλωση την Πέμπτη   28 Δεκεμβρίου 2017 στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης , υπό την αιγίδα του Δήμου Εορδαίας και την χορηγία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας  . 
   Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης , που ήταν αφιερωμένο στα μικρά παιδιά, άνοιξε με την εντυπωσιακή είσοδο του Αι Βασίλη πάνω στο έλκηθρο , ο οποίος μοίρασε δώρα και ζαχαρωτά σε όλους τους μικρούς του φίλους . 
   Ακολούθησε γλέντι και χορός γύρω από τις μεγάλες φωτιές , ενώ οι Σύλλογοι προσέφεραν σε όλους πίτες , γλυκά και άφθονο κρασί.
    Εκπροσωπώντας το  Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη , ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Πολυχρονίδης  συνεχάρη τους συμμετέχοντες Πολιτιστικούς Συλλόγους , για τις δράσεις τους και την προσπάθεια διατήρησης ενός  θεσμού που ενώνει τους πολίτες τις Άγιες αυτές ημέρες .  
   Στην όλη διοργάνωση συμμετείχαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Θρακικής Εστίας Εορδαίας, Μικρασιατών ,Ποντίων, Βλατσιωτών,  Ηπειρωτών, Κρητών, Κλεισουριέων,  Σουρμενιτών,  Τροβαδούρων,  Ερμακιάς,  ο Σωτήρας , Καρδιάς και Κομάνου.  
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια