Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΜΕ 3 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ 25 ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ  Η ΠΡΩΤΗ  «ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ  Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

      Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη «ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ  Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» , που πραγματοποιήθηκε  στο Δημοτικό  κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας την Κυριακή 14-01-2018  .
    Υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση από όλους τους προπονητές των ομάδων για τους αθλητές τους, που επέτυχαν τους στόχους τους αν και βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας  τους.
    Στην Ημερίδα καταγράφηκαν 3 νέα πανελλήνια ρεκόρ και να σημειωθεί ότι  βοήθησε η υποδομή  του κολυμβητήριου πολύ σ αυτό το γεγονός ,δεδομένου ότι  είναι ένα από τα ποιο σύγχρονα και τέλεια εξοπλισμένα κολυμβητήρια της χώρας.
     Τα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ» με μία εξαιρετική  εμφάνιση επέτυχαν  25 νέα όρια εκ των οποίων τα 14 αποτελούν όρια OPEN ,ενώ  αξιοσημείωτο είναι πως όλοι οι αθλητές της τοπικής μας Ομάδας  κατέχουν όλα τα όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα .
     Τέλος η Διοίκηση της Ομάδος δέχτηκε τα συγχαρητήρια της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την άψογη διοργάνωση της Ημερίδας , σε όλους τους τομείς.
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια