Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018



Στέφανος Μπίρος : Θα είμαι υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές !! Τι είπε στη συνέντευξη - απολογισμό



Επιτελέσαμε σε σημαντικό βαθμό τον προγραμματισμό μας έναν αναπτυξιακό σχεδιασμό και σήμερα είμαστε έτοιμοι να δούμε τα αποτελέσματα  είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Στέφανος Μπίρος στην συνέντευξη απολογισμό την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Παράλληλα δήλωσε παρόν και στις επόμενες εκλογές στην Περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας και απέκλεισε τα σενάρια της καθόδου του στον δήμο της Φλώρινας
Στην συνέντευξη παρόντες ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αντωνιάδης, οι κκ Πέτρος Γώγος, Μιχάλης Κάγκας , Κωνσταντίνος Λιθοξοίδης,  Νίκος Μουρατίδης  και στελέχη του συνδυασμού. Από την συνέντευξη απουσίαζε για οικογενειακούς λόγους ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Κώστας Γέρου
 Για τον κάθετο άξονα ο κ Μπίρος είπε ότι είναι σε εξέλιξη οι αναθέσεις μελετών από την διασταύρωση Αρμενοχωρίου ως το Ξινό Νερό και τέλος του 2018 αναμένεται η ένταξη και η δημοπράτηση του έργου.


Εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ένταξη του ρυμοτομικού του Πανεπιστημίου στην πόλη της Φλώρινας. Σε ότι έχει να κάνει με το φυσικό αέριο και τον αγωγό TAP ο κ Μπίρος είπε ότι η περιφέρεια δυτικής  Μακεδονίας κατάφερε να έχει δύο κόμβους και θα υποστηρίξει στο επόμενο ΕΣΠΑ να συνδεθεί και Φλώρινα με μια καινοτόμα πρωτοβουλία.
Για τα αρδευτικά είπε ότι θα προχωρήσει αυτό της Τριανταφυλλιάς με 25 εκ ευρώ η πρώτη φάση, των Πρεσπών με 18 εκ ευρώ, αναφέρθηκε στο αρδευτικό του Λιμνοχωρίου και της Βεγορίτιδας. Για την ύδρευση του δήμου Αμυνταίου έχουμε ολοκληρωμένες μελέτες 10,5 εκ ευρώ που με τις εκπτώσεις θα είναι μικρότερο το ποσό. Στο σημείο αυτό ρωτήσαμε τον κ Αντιπεριφερειάρχη αν θα συμφέρει τελικά τους καταναλωτές.
Για το χιονοδρομικό κέντρο της Βίγλας Πισοδερίου θα γίνουν έργα 8,5 εκ ευρώ ανάμεσα τους ένας νέος αναβατήρας. Ο κ Μπίρος αναφέρθηκε στα έργα ασφαλτόστρωσης που έχουν γίνει σε όλο το νομό.
Έχουμε μάθει ν ακούμε τους πολίτες και θεωρούμε ότι είναι άδικο να μην συνεχίσουμε την προσπάθεια και να τα αφήσουμε όλα στην τύχη  είπε ο κ Μπίρος
Ο περιφερειακός σύμβουλος κ Γιώργος Αντωνιάδης είπε ότι πραγματοποιήθηκε με δυσκολία και πολύ αγώνα σ ένα νομό που ξεχωρίζει για τον πολιτισμό
Ο κ Πέτρος Γώγος είπε ότι εξακολουθούμε να είμαστε συνοδοιπόροι και στηρίζουμε την Περιφερειακή αρχή σε κάθε βήμα της
Ο κ Κώστας Λιθοξοίδης είπε ότι μπορεί να έγιναν λάθη και να υπάρχουν παραλείψεις αλλά έγινε  σημαντικό έργο
Ο Κ Μιχάλης Κάγκας τόνισε ότι μένουμε πιστοί σε αυτά που εξήγγειλε  ο Περιφερειάρχης κ Καρυπίδης στην αρχή αυτής της προσπάθειας και θα σταθούμε δίπλα του και στην νέα εκλογική μάχη. 
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια