Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EUROSCOLA

Το πρόγραμμα EUROSCOLA είναι μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που απευθύνεται σε νέους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν τον χώρο, τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να εκφράσουν τις προσδοκίες και τις απόψεις τους για την ευρωπαϊκή ανοικοδόμηση. Για τον σκοπό αυτό κάθε χρόνο διοργανώνεται στο Στρασβούργο ημερίδα EUROSCOLA στην οποία συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες Λυκείου από όλες τις χώρες - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στα πλαίσια αυτά, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευση Δυτ. Μακεδονίας καλείται φέτος να εκπροσωπηθεί από 24 μαθητές οι οποίοι επιλέχθηκαν κατόπιν γραπτού διαγωνισμού σε θέμα έκθεσης.
Ο Σύλλογος των Καθηγητών σχολείου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και να συγχαρεί ιδιαιτέρως της μαθήτριες της Β’ Λυκείου: Χρηστίδου Ρωξάνη και Χατζή Μαρία που πέτυχαν να εκπροσωπήσουν το Γενικό Λύκειο Αμυνταίου στη φετινή ημερίδα στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 16 Μαρτίου 2018.
Από τη Διεύθυνση του Σχολείου
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια