Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018


Με τους μαθητές του Τμήματος Τεχνικών Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων του Δημόσιου Ι.ΕΚ. Φλώρινας συναντήθηκε την Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Παρόντες στη συνάντηση, επίσης, ήταν ο Διευθυντής του Δ.Ι.ΕΚ. Φλώρινας, κ. Αθανάσιος Βαρδιάμπασης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, κ. Χρήστος Μπαρδάκας.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του κ. Δημάρχου, για τη συνεργασία που υπήρξε ανάμεσα στο ΔΙΕΚ και στον Δήμο Φλώρινας, για τον καθαρισμό των αγαλμάτων- μνημείων του Δήμου από τους μαθητές του ΔΙΕΚ  με υλικά τα οποία παραχωρήθηκαν από τον Δήμο.
Ο κ. Διευθυντής ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την παραχώρηση των υλικών, καθώς έτσι μπόρεσαν να κάνουν πρακτική άσκηση οι μαθητές του ΔΙΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις εργασίες που έλαβαν χώρα.
 
Ο κ. Δήμαρχος είπε ότι ο Δήμος Φλώρινας στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τις δομές Εκπαίδευσης του Δήμου, με σκοπό την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων συνθηκών εκπαίδευσης, αλλά και εκμάθησης. Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές για το έργο τους, με το οποίο εξωραΐστηκαν πολλά αγάλματα και μνημεία στην πόλη της Φλώρινας.


Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια