Παρασκευή 12 Απριλίου 2019


Ημερίδα του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ
Το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας διοργάνωσε ημερίδα σε συνεργασία με το το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, με θέμα:
«Ένα σχολείο χωρίς φόβο».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 6 μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας και την παρακολούθησαν πολλοί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί. Την ημερίδα τίμησαν με τη παρουσία τους, η αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Όλγα Μούσιου – Μυλωνά, η εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου κ. Τάχου Σοφία , ο Συντονιστής εκπαιδευτικού έργου που έχει την Παιδαγωγική ευθύνη του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας, κ. Παπαγιάννης Γεώργιος, ο Υπεύθυνος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Παπάς Ιωάννης, η Διευθύντρια του 1ου Ε.Κ. Φλώρινας, κ. Μαρνέρη Ευγενία, ο Διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ, κ. Πεοβίτης Αντώνιος και πολλοί Διευθυντές σχολείων.


Οι διοργανωτές της ημερίδας ευχαριστούν τους εισηγητές, την κ. Άννα Μπαφίτη, Κοινωνιολόγο – Παιδαγωγό M.ed., C.Ph.D., και την κ. Ευαγγελία Δράγου, Εκπαιδευτικό πληροφορικής, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών πληροφορικής Φλώρινας, που συνέβαλλαν με τις εισηγήσεις τους στην επιτυχία της ημερίδας.

Η παρουσίαση της προσέγγισης των μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ και της ψυχολόγου κ. Γρηγορίου Σταυρούλας για τον σχολικό εκφοβισμό και οι εμπεριστατωμένες εισηγήσεις των εισηγητών, κράτησαν αμείωτη την προσοχή των παρευρισκόμενων ως τη λήξη της ημερίδας.
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας συγχαίρουν τους μαθητές που συμμετείχαν και διοργάνωσαν την ημερίδα. Ευχαριστούν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την ημερίδα.
Επίσης ευχαριστούν το Δήμο Φλώρινας για τη διάθεση της αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων για την πραγματοποίηση της ημερίδας. Πηγή ράδιο Λέχοβο 971

Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

1 σχόλιο :

  1. Albert valiakhmetov
    η χρηματοδότηση της επιστήμης δεν είναι αρκετή, δεν θα ήταν κακό να διαθέσουμε περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή