Δευτέρα 22 Απριλίου 2019



Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Ενωτικής Πρωτοβουλίας



Με την παρουσία των στελεχών και φίλων της Ενωτικής Πρωτοβουλίας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της παράταξης.

Μετά τον αγιασμό ο Άνθιμος Μπιτάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ομάδας, την οποία χαρακτήρισε «αυτοδιοικητική οικογένεια» με κοινές αξίες και όραμα για το μέλλον του τόπου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος για την επόμενη δημοτική περίοδο, με έμφαση στην προσπάθεια στήριξης της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας. Οι άξονες για τους οποίους κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις είναι η αγροτική ανάπτυξη, η ενέργεια, ο τουρισμός και τα τοπικά προϊόντα, το περιβάλλον και η αστική ανάπτυξη, με τελικό αποδέκτη τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και την ανάπτυξη μίας διαφορετικής κοινωνικής πολιτικής, χωρίς επιδοματικό χαρακτήρα, αλλά με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η κατάθεση προτάσεων και ο διάλογος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με την τοπική κοινωνία συνεχίζεται και θα ενταθεί, προκειμένου να καταγραφούν όλες οι απόψεις και να αναλυθούν οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί.
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

1 σχόλιο :