Τρίτη, 31 Μαΐου 2016


Το Επιμελητήριο Φλώρινας διοργανώνει, σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Φλώρινας, μια σειρά εκδηλώσεων προώθησης της επιχειρηματικότητας σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίες χρηματοδοτούνται  εξ ολοκλήρου από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) 2012 – 2016 για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων απευθύνεται, κυρίως, σε μαθητές της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού και περιλαμβάνει ενημερωτικές δράσεις, εργασίες στον σχολικό χώρο, επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες της περιοχής και συμμετοχικές δραστηριότητες γευσιγνωσίας.
Στα πλαίσια λοιπόν των παραπάνω, διοργανώνονται 2 εκδηλώσεις Τοπικής Γαστρονομίας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Αμύνταιο (Τετάρτη 01/06/2016, και ώρα 11.30, στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου), και στην Φλώρινα (Παρασκευή 03/06/2016, και ώρα 10.30, στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας), με την ευκαιρία του εορτασμού της ΗΜΕΡΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, και με την συμμετοχή όλων των μαθητών, των αρμόδιων δασκάλων,  των Σχολικών Συμβούλων, και με την παρουσία τοπικών επιχειρηματιών.

Για το Επιμελητήριο Φλώρινας
Ο Πρόεδρος
Σάββας Σαπαλίδης
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια