Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016


Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και η Σχολική Σύμβουλος της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π. Ε. Φλώρινας Στέλλα Κασίδου, σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας διοργάνωσαν την βιωματική δράση με θέμα: Δημιουργούμε… εν αταξία!!!.
Οι εκδήλωση θα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, στον χώρο του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου και στόχος ήταν με απλές και πρωτότυπες δράσεις, δρώμενα, παρουσιάσεις, βιωματικά εργαστήρια, επιδείξεις κ.λπ., να γίνει παρουσίαση και διάχυση των προγραμμάτων που υλοποιούνται στις σχολικές μονάδες της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π. Ε. Φλώρινας.
Ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν και οι δράσεις που αφορούν στο 4ο Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας όπως και αυτές του προγράμματος η γαστρονομική παράδοση της Φλώρινας και οι προοπτικές της τοπικής παραγωγής μας που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε. Φλώρινας. πηγή ράδιο Λέχοβο 97.1

Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια