Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Με αντιπροσωπεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Φλώρινας, συναντήθηκε την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Συγκεκριμένα, τον κ. Δήμαρχο, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Σάββας Σαπαλίδης, ο κ. Αναστάσιος Καραμήτσος, Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ, και ο κ. Ιωάννης Γαζέας, ταμίας του ΕΒΕ.
 Παρόντες, επίσης, ήταν οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Νίκος Δούμτσης, Χρήστος Μπαρδάκας, Αντώνης Σίπκας και Κώστας Τριανταφυλλίδης.
Ο κ. Δήμαρχος, αρχικά, συνεχάρη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την εκλογή του ευχόμενος σε όλα τα μέλη καλή θητεία, με αγάπη και μεράκι, για να βοηθηθεί ο κλάδος του εμπορίου, που έχει επηρεαστεί περισσότερο από την οικονομική κρίση. Ανέφερε δε, ότι η συνεργασία μεταξύ του Δήμου και του Επιμελητηρίου Φλώρινας ήταν πολύ καλή τα προηγούμενα χρόνια και είναι σίγουρος ότι αυτό το καλό κλίμα θα συνεχιστεί. Τέλος, είπε, ότι ο Δήμος Φλώρινας στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής προσπαθεί να ενδυναμώσει τους επιχειρηματίες της περιοχής μας με την πραγματοποίηση συναλλαγών, πάντα μέσα στα όρια των οικονομικών δυνατοτήτων του και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Ο κ. Σαπαλίδης με τη σειρά του διαβεβαίωσε τον κ. Δήμαρχο για τη συνέχιση της συνεργασίας, ενώ είπε ότι η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά να αγωνίζεται για τον ελεύθερο επαγγελματία.
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια