Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018


Με μέλη Παμμακεδονικών Οργανώσεων από όλη την υφήλιο συναντήθηκε την Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Συγκεκριμένα, τον κ. Δήμαρχο επισκέφθηκαν η κ. Nίνα Γκατζούλη, Συντονίστρια  Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, ο κ. Παναγιώτης Μπαλτατζής, μέλος του Eλληνοαμερικάνικου Συμβουλίου, ο κ. Δημήτρης Γιουματζίδης, Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και ο κ. Νικόλαος Κατσάκης, πρώην Πρόεδρος Παμμεκεδονικής Ένωσης Μελβούρνης.

Στην εθιμοτυπική και ουσιαστική ταυτόχρονα επίσκεψη, που πραγματοποίησαν στον κ. Δήμαρχο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την παράδοση και την ιστορία της Μακεδονίας, ενώ συνεχάρησαν και τον κ. Δήμαρχο για τη συμβολή του στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας με την πραγματοποίηση αντίστοιχων εκδηλώσεων.

Ο κ. Δήμαρχος τους ευχαρίστησε θερμά για την ακούραστη προσπάθειά τους ως θεματοφύλακες της ιστορίας μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης δηλώνοντας, παράλληλα, ότι ο Δήμος Φλώρινας θα συνεχίσει να συμβάλλει με κάθε μέσο στη συνέχιση του έργου τους.


Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια