Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Η επίσημη πανηγυρική έναρξη των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Χειμώνας- Φωτιές 2018» του Δήμου Φλώρινας

   Η επίσημη πανηγυρική έναρξη των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Χειμώνας- Φωτιές 2018» του Δήμου Φλώρινας και του ομώνυμου ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018. Στην κεντρική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην πλατεία Γ. Μόδη στην πόλη της Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου από τον Δήμαρχο, κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο.


Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το τοπικό ροκ συγκρότημα «Funk me up», το οποίο με νεανική διάθεση και δυναμισμό προετοίμασε την ατμόσφαιρα για την υποδοχή της δημοφιλούς τραγουδίστριας Τάμτα. Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, πλήθος κόσμου και ιδιαιτέρως πολλοί νέοι παραβρέθηκαν στην κεντρική πλατεία, αγκαλιάζοντας με τον τρόπο αυτό τις εκδηλώσεις του Δήμου.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, ο Δήμαρχος Πρεσπών, κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, κ. Πέτρος Σερίδης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου κ.κ. Θεόδωρος Δημόπουλος, Νίκος Δούμτσης, Όλγα Μούσιου Μυλωνά, Χρήστος Μπαρδάκας και Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, κ. Παναγιώτα Γαϊγάνη- Τίτα, και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Καλωσορίζοντας τον κόσμο και κηρύσσοντας την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, είπε:
«Αγαπητές Φλωρινιώτισσες και αγαπητοί Φλωρινιώτες, φίλοι και φίλες του Δήμου μας, επισκέπτες της περιοχής μας,
Σας καλωσορίζουμε με χαρά στην πανηγυρική έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου της Φλώρινας «Πολιτιστικός Χειμώνας- Φωτιές 2018», όπου, φέτος, για πρώτη φορά θα ανάψουμε όλοι μαζί τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Πλατείας Μόδη, στο κέντρο της πόλης μας, ανταποκρινόμενοι στις εξαιρετικές προτάσεις και τις υποδείξεις πολλών συνδημοτών μας, προκειμένου να ζωντανέψουμε το γιορταστικό κλίμα.


Ο Δήμος Φλώρινας συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά τον θεσμό του «Πολιτιστικού Χειμώνα», με την πραγματοποίηση πλήθους εκδηλώσεων, που θα λάβουν χώρα όλη τη γιορταστική περίοδο. Είναι εκδηλώσεις γιορτινές, πλούσιες, ποικίλες και πολύ ενδιαφέρουσες που απευθύνονται κατά πρώτο στα παιδιά, αλλά και σε όλους μας, με ελεύθερη είσοδο σε όλες, ώστε να μην υπάρξει κανένας συνδημότης μας, που να μην μπορέσει να τις χαρεί και να τις απολαύσει.

Ως Δημοτική Αρχή, όμως, μεριμνούμε για τον Πολιτισμό και την Παράδοση του τόπου μας, αλλά συνεχίζουμε, παράλληλα, τις άοκνες προσπάθειές μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.
Προς τον σκοπό αυτό, υλοποιούμε σημαντικά έργα στην πόλη της Φλώρινας και στις Τοπικές Κοινότητες, συνεχίζουμε την υποστήριξη και τη διανομή τροφίμων σε συμπολίτες μας με οικονομικές δυσκολίες, ολοκληρώνουμε μεγάλες παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες, ενώ στις αρχές του 2019, με την αντικατάσταση του προηγούμενου εργολάβου με την εταιρεία ΑΚΤΩΡ, ξεκινάει δυναμικά το έργο της Τηλεθέρμανσης της Φλώρινας, που είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και το μεγάλο πολιτικό μας στοίχημα ως Δημοτική αρχή.


Απόψε, όμως, είμαστε όλοι εδώ να απολαύσουμε την έναρξη των εκδηλώσεών μας με μια ξεχωριστή, πολύ δημοφιλή καλλιτέχνιδα, την Τάμτα, με την μπάντα της, αλλά και το δικό μας Φλωρινιώτικο συγκρότημα «Funk me up», τους οποίους και προσκαλώ να έρθουν κοντά μας. Πριν ξεκινήσει η συναυλία, θα σας παρακαλέσω να μετρήσουμε όλοι μαζί αντίστροφα από το δέκα έως το ένα! Για να ανάψουμε όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Φλώρινας! Καλή διασκέδαση! Χρόνια πολλά σε όλους! Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο».
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια