Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018


Europe's Corner στο Δήμο Αμυνταίου από το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας


Πλούσιο ενημερωτικό υλικό και εκδόσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν οι πολίτες του Δήμου Αμυνταίου μέσω της Ευρωπαϊκής Γωνιάς (Europe's Corner) του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτικής Μακεδονίας.
 
Το Europe's Corner βρίσκεται στην είσοδο του Δημαρχείου Αμυνταίου και το ενημερωτικό υλικό ανανεώνεται συνεχώς καθώς οι πολίτες του Δήμου Αμυνταίου δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως αναφέρει ο κ. Χρήστος Μογλενίδης, μέλος του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας και συντονιστής των δράσεων του Ομίλου στην ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου.  

Η ανανέωση του υλικού των ενημερωτικών stand σε επίκαιρα σημεία σε διάφορα δημόσια κτίρια στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει συντελέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην προβολή του Κέντρου Πληροφόρησης αλλά και στην ενημέρωση των πολιτών μέσω του ενημερωτικού υλικού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Η ανανέωση των σταντ είναι συνεχής και η επιτυχία της δράσης είναι ιδιαίτερα μεγάλη στους χώρους των Πανεπιστημιακών σχολών και των ΤΕΙ, όπου και οι φοιτητές δείχνουν ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Ευρώπη και ιδιαίτερα σε μια περίοδο λίγο πριν τις Ευρωεκλογές του Μαΐου 2019. 

Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια