Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018




Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο προπονητών τοξοβολίας LEVEL 1, το οποίο διοργανώθηκε από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας και την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας την 30/11-2/12 και 7-9/12 2018 στην Φλώρινα και παρακολούθησαν τοξότες αθλητές από την ΄΄ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ΄΄ , από τον Σύλλογο Ιστορικών Μελετών ΄΄ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ΄΄, από τον σύλλογο Κοζάνης ΄΄ΤΟΞΟΚΛΗΤΟΙ΄΄ και από την ΄΄ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ΄΄. Εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Χρήστος Καρμοίρης, εκπαιδευτής προπονητών LEVEL 1 & 2 της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.
Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου περιελάμβανε μέτρα ασφάλειας, βασικές τεχνικές σε όλα τα στάδια της εκπαίδευσης αθλητών, και αθλητών με προβλήματα όρασης, κανονισμούς τοξοβολίας, εξοπλισμό αθλητών κ.ά. Η Σ.Α.Λ. Φλώρινας στο πλαίσιο του σεμιναρίου προγραμμάτισε προπονήσεις με τον Εκπαιδευτή για όλους τους αθλητές του τμήματος τοξοβολίας ενώ την Τετάρτη 5-12-2018, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή παρουσίαση του αθλήματος για μικρούς και μεγάλους στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας, που μας παραχωρήθηκε για τις προπονήσεις κατά την χειμερινή περίοδο.
Μετά την αξιολόγηση των νέων εκπαιδευτών που παρακολούθησαν το σεμινάριο, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, η οποία ήταν συνδιοργανωτής του Σεμιναρίου, κ. Στέφανος ΜΠΙΡΟΣ απένειμε τα Διπλώματα συμμετοχής .
Το Δ.Σ. της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο προπονητών, στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας για την υποστήριξη και καθοδήγηση που μας παρέχουν από την αρχή της προσπάθειάς μας και ιδιαίτερες ευχαριστίες στον εκπαιδευτή μας Χρήστο Καρμοίρη, ο οποίος ακούραστος, επί δέκα ημέρες, μετέδιδε τις γνώσεις και την εμπειρία του στην τοξοβολία.
Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας με κύριο γνώμονα την εξασφάλιση προπονητικών συνθηκών στην τοξοβολία και στην σκοποβολή αεροβόλων όπλων (το τμήμα της οποίας πρόκειται να λειτουργήσει το αμέσως επόμενο διάστημα), δίνοντας και αυτή την μορφή αθλητισμού σε μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας, δεσμεύεται να συνεχίσει να εργάζεται υπεύθυνα και να κερδίζει διακρίσεις και πρωταθλήματα έχοντας ως παράδειγμα τις επιδόσεις των αθλητών μας της Πρακτικής Σκοποβολής.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια