Σάββατο 19 Ιουλίου 2014



   
  Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις Λέχοβο 2014 με το φεστιβάλ χορευτικών συγκροτημάτων στο λόφο του προφήτη Ηλία.
Κάτοικοι αλλά και πολλοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα και στη συνέχεια να χορέψουν μέχρι το πρωί.
Φέτος στα πλαίσια του προγράμματος ανταλλαγής νέων 15 νέοι από την Γερμανία φιλοξενούνται στο Λέχοβο , για να μάθουν και να καταγράψουν τα όσα έγιναν την περίοδο της κατοχής, στη διάρκεια της βραδιάς έγιναν ένα με τους νέους του Λεχόβου και της περιοχής και χόρεψαν μαζί παραδοσιακούς χορούς.
Εμφανίστηκαν χορευτικά των συλλόγων Θρακιωτών Φιλώτα, Κρητών Κοζάνης, Οι μομόγεροι Κομνηνών, Αγίου Παντελεήμονα Και όλα τα τμήματα του Ενωτικού συλλόγου Λεχοβιτών ο Προφήτης Ηλίας που κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην γενικός πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη , κος Wolfgang Hoelscher-Obermaier, ο δήμαρχος  Αμυνταίου κ Μάκης Ιωσηφίδης, ο νεοεκλεγείς αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας κ Στέφανος Μπίρος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Αμυνταίου και πλήθος κόσμου
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ  και το βίντεο από το Ράδιο Λέχοβο 97,1 - www.radio-lehovo.gr

       


δείτε περισσότερα με ένα κλικ στα παρακάτω links:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ



ΠΗΓΗ :
ΡΑΔΙΟ ΛΕΧΟΒΟ 97,1 -  www.radio-lehovo.gr
Written by NEWS ΦΛΩΡΙΝΑ

0 σχόλια